tisdag 12 februari 2008

titta vilken söt liten utmärkelse jag har fått....tack....snälla ni på kulllervilla för att ni tkr om att kika in på min blog lite nu o då....vem blir inte glad av en sådan här liten söt ängel som sprider kärlek till alla o envar här i blogvärlden. blev ju en trivsam försmak så här inför alla hjärtans dag!

........skickar vidare kärleksbudbäraren till.......älskar sött o vanilla dreams and humblebees för d är så galet härligt kreativa!

imon piper jag o nåra glada töser till borås på kurs, ska bli så väldans skojsigt, får se om vi hinner med lite trevligheter nere i stan. nåra förslag på vart man kan gå kanske?

ha d alldeles, alldeles uuuuunderbart!

kramar från miss sophie4 kommentarer:

älskar sött sa...

Tack älskade vän!!! Va snäll du är...=) Blir sååå glad....Känner att influensan börjar vända, men *hua* va seg den har varit. Tänk va mysigt du ska ha det på kurs, dom är ju så duktiga på Magnolia! Är det du å Kicki eller fam Lovisa?? Du måste visa vad du har gjort sedan..=) Tack för grattningen med och önskar dig detsamma hi-hi...min lilla tvillingsjäl!! Ha en underbar dag vännen...kramar Malin

Vanilla dreams and humblebees sa...

Åh vad glad jag blir!!! Inte bara glad, jag blir så sju dundrande lycklig och glad och... förvånad och överraskad över att jag lyckas ge någon inspiration!!!

:)) Tjohej! Ett litet glädjeskutt!

Tack söta!

Många kramar från Jenny!
--<-@

Villa Hedås sa...

Hejsan! Vilka underbara bilder du delar med av på din blogg. Jag sitter nästan dagligen och ser om du lagt dit något nytt. Jag önska jag kunde ha lika fint och ljuvligt hemma hos mig. Jag älskar att gå på loppis och fynda. Men skulle ändå inte få till det lika fint som du, trots att jag bor i ett 30-tals hus med stora möjligheter att få det så shabby chic. Tack så hemskt mycket för titten ....Kram Lotta

Under en vind sa...

KUl med kurs! Å grattis till din utmärkelse!

Önskar dig en mysig Alla hjärtans dag! Kram!