söndag 10 februari 2008

idag vaknade jag av att fåglarna kvittrade utanför...lät underbart men kunde ändå inte låta bli att kännas fel...ska ju inte vara vår nu! hela jorden har fått knas o på radio o teve pratas bara om miljöhot. ja, ja d e tur i alla fall att man kan njuta av livet för stunden o faktiskt tycka att snödropparna utanför köksdörren är helt underbart söta o inte bry sig om att d egentligen ska sova ett tag till.
igår hade jag en superdag, var på auktion med min supergoa vän kikki. vi hann även med två loppisar i stan där vi lyckades hitta lite smått o gott...vi har supervassa loppisnäsor... :)
eftersom jag hade lyxdag igår blev d slitdag idag med städning o tvättning. men d e ju inte så dumt d heller, blir ju så fint.
tösabiten tkr jag är som tagen ur "utvandrarna". blicken o tankarna är långt borta, undrar vad hon drömmer om?
en superskön vecka önskar miss sophie

10 kommentarer:

www.nestorforlag.se sa...

jätte härliga bilder du visar upp, jag samlar också på skrot, men tyvärr får vi snart knappt plats i vår lägenhet längre, så jag vågar inte gå på för mycket loppisar. Men så fort jag hittat vårt hus så ska det återigen fyllas!!!!

lottens vita och gröna sa...

jättefin liten jänta! du har en jättefin sida! kram lotten

Det lantliga hemmet sa...

Hihi..du har ju verkligen ögonon med dig på loppis..det är sååå kul att gå på loppis man kan ju hitta hur mycket roligt som helst.. Tyvärr har man bara lite för mycket saker hemma.. men det går ju alltid att trycka in någonstans.. ha en fortsatt skön måndag i det soliga vädret. kramar karro

Lea sa...

Så härligt med både auktion och loppisar...jag var på en väldigt nice antikaffär i helgen det fanns hur mycket som helst som jag ville ha. Tur att barnvagnen tog stor plats i combin.:-)
Som vanligt visar du inspirerande bilder, som ger en lust att piffa och puffa.
Så fiffinurligt med bakformen på plåtlådan.
HA en fortsatt skön måndag med fågelkvitter och snödroppar!
/Lea

Anonym sa...

Ja visst är världen snurrig? Men det är nog bara att acceptera läget och njuta av våren även om den kommer i förtid...

Unknown sa...

Jisses va jag har missat en massa mysiga inlägg från dig!! I dag är det exakt en vecka sedan jag fick influensan!!..har bara vilat och hållt bebis hela veckan...den är sååå seg, vill inte försvinna!Du verkar ha haft det mycket trevligare hi-hi...hälsa kicki och Ha det så gott..kramar Malin

LOPPISLIV sa...

"tösabiten" ser ljuvlig ut...ja månne hon tänka på?? Ja jag kan inte annat än hålla med om att loppisar är härligt....Ha det gott...Kram Paula

kullervilla sa...

Ja loppis är toppen och så nöjd man är när man gjort fynd :=)Din blogg är en av våra favisar så titta in till vår blogg http://kullervilla.tradgardsblogg.se vi har något till dig.
Kramiz //kullervilla

Solsjö - Under en vind sa...

Vilken vacker dambyst!!!

Låter som en mysig helg med shopping!

Ha det gott, kram!

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

underbar fin blogg!!!

Ja nu vill man ha vår!!!

Tävling hos mig Välkommen!!